Wondr konjac sponge seashore blauw

€6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een konjacsponsy is een natuurlijke, plantaardige spons met een bijzondere structuur die de huid reinigt, exfolieert en voedt. Je huid reinigen met een konjacspons maakt je huid elastisch en hydrateert en brengt de zuurtegraad in balans. Een konjacsponsje is hard als het droog is, maar wordt zacht als je ze nat maakt. 

De Wondr Konjac Spons bestaat in 2 kleuren en Blauw

 

Gebruik

Je kan de spons in combinatie met een gezichtsreiniger gebruiken, maar een konjacspons werkt ook zonder extra product

  • Bevochtig de spons en je gezicht.
  • Maak cirkelvormige bewegingen met de spons over je gezicht. 
  • Spoel af.
  • Hang de spons te drogen (er zit een touwtje aan, dat is handig!)

Je kan de spons zo'n 3 maanden gebruiken. 

Zei iemand Cognac? 

Konyakku of konjak is een Aziatische plant die bestaat uit 97% water. Hij is rijk aan mineralen en alkaline en dat is goed voor de huidbalans. Een natuurlijk product voor de reiniging van de huid, en bovendien 100%  plantaardig, ecologisch, duurzaam, huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Met de drank uit de omgeving van de Franse stad Cognac heeft dit helemaal niets te maken. 

Over Wondr

Wondr is een merk van Planet B, dat duurzame, hoogkwalitatieve alternatieven voor dagelijkse producten ontwikkelt. Vanzelfsprekend is alles van Wonder cruelty free, maar ook vegan én gemaakt in België. Wondr produceert met een minimale ecologische impact, plasticvrij en de producten bevaten geen water.Want dat is zonde van het transport en pure verspilling. Voeg zelf maar water uit de kraan toe!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen